29 Aralık 2018 Cumartesi

Ücretsiz Bayilik Almak

Ücretsiz bayilik alabilmek amacıyla ayrıntılı bir rehber hazırladık. Karlı İş Fikirleri’nin soru yanıt seksiyonuna gelen suallere sık sık yanıtları mail olarak veriyoruz, fakat birtakım sorular sık sorulması nedeniyle rehber oluşturmaya çalışıyoruz. Sık sık girişimcilerden “Param Yok Bayilik Almak İstiyorum” sorusu geliyor.

Türkiye gibi bayilik ve franchise düzeneğinin çok aktif bulunduğu bir ülkede sermayesiz bayilik fırsatınız muhakkak var. Paranız yani sermayeniz yoksa sizler amacıyla çoğu şirketin bayilik fırsatı tanıdığını belirtelim. Fakat bu tür sermayesiz bayiliklerde durumuyla kar marjı da düşük olabilir. Hem de çoğu şirket sermaye istemiyor fakat ipotek yada sözleşme imzalamanızı istiyor. Yani birtakım şirketler tamamiyle üstünde parasal sayısal değeri olmayan girişimciler ile çalışmak istemiyor.

Tüm bunların dışında parasız bayilik veren birtakım şirketler ise var. Bu şirketlerin bayilikleri ile ilgili ek verileri alabilmek amacıyla etkileşim numaralarını paylaştık. 1-2 dakikalık bir görüşme ile bütün sorularınıza ek yanıtlar bulabilirsiniz.

Hem de sermayeniz yoksa SERMAYESİZ İŞ FİKİRLERİ isimli kategorimizdeki işlere göz atmanızı kesinlikle öneriyoruz!

Usta Dönerci Bayilik
Meal Box Bayilik
Kahve Deryası Bayilik
Etçi Mehmet Bayilik
Tudors Gömlek Bayilik
Dynobil Ekspertiz Bayilik
Labarba Börek Bayilik
Dois Döner Bayilik
Enty Car Central Oto Kiralama Bayilik
Dadya Parfüm Bayilik
Rotto Pizza Bayilik
Paşa Döner Bayilik
Eyfel Parfüm Bayilik
Burger Sound Bayilik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder