29 Aralık 2018 Cumartesi

Firma rehberi

Firma rehberi genel bir tanımla, ürün ya da hizmet yayınlayan işletmeleri tüketicilerle ortak bir noktada buluşmalarını gerçekleştiren platformdur. Geleneksel firma rehberleri belli bir bölgeyi ele alan ve yalnızca işletmelerin telefon numarası ve adresinin yer aldığı fiziki kitapçıklardı. Hem de bunları bulabilmek de zAhmet isteyen bir uğraştı. Arama-bulma ve değerlendirme kavramlarının çok daha fonksiyonel duruma geldiği internet aleminde rehber de gerektiğince yarar gerçekleştiren bir platform olarak yapımcıya ve tüketiciye basitlik yaratmaktadır. Oldukça kolay bir avantaja sahip olan rehber platformu ile bireyler hiçbir zAhmete başvurmadan, bölge ve sektör kriterleri tarafında aranılan hizmeti gerçekleştiren işletmeleri bulabiliyor; bu işletmeler ile ilgili video ve fotoğraf gibi tanıtım görsellerini de gözden geçirebiliyor ve diğerleriyle kıyaslamaya gidebiliyorlar.

Aradığınız Firma Hemen Karşınızda

İster ulusal ölçüde bir KOBİ, isterse büyük ölçekli firmalar olsun, bireyler rehber ile bütün Türkiye´de etkinlik gösteren sektörleri kategori şemasıyla listelenen ve site bünyesinde arattırılabilen geniş bir yelpaze sunmaktadır. Bilindiği gibi, yeni yerleşimler ve taleplerin yükselmesi ile son senelerde meydana çıkan işletme adedi hafife alınmayacak fazlalıkladır. Böyle bir halde ihtiyaçta bulunulan bir işletmeyi bulmak da zorlaşıyor. Fakat rehber sitesini ziyaret eden bireyler, belli değişkenlerde arama yaparak aradığı firmayı sokağa çıkmadan bulabiliyor. Bu değişkenler ise etkinlik arz edilen sektör ve arattırılacak bölge ölçütü gibi özellikleri içermektedir. Sonuç olarak  aranılan firmayı dilediğimiz an birkaç tıkla karşımızda bulabiliyoruz.

Yeni Trende Ortak Olun
Bilgisayar ve internet teknolojisinin hayatımıza girerek çoğu kavramın ve programın eskiyip eski işlevini yitirmesine yol açmıştır. Buna en küçük bir numune olarak basılı metinleri verebiliriz; bundan sonra boş bir müsvedde yerine yazmak istediklerimizi bilgisayarda yazıyor, bilgi alabilmek istediğimiz bir ürünü rehber kitapçıkları ya da sokak, cadde gezmek yerine internetten yazarak rahatlıkla bulabiliyoruz. Fakat internet de kendi ortamında gelişiyor. Zira arama motorlarının birtakım kısıtlamaları olduğundan dolayı istediğimiz ürün ya da firmaya ulaşmada zorluk çekiyor. Bu da bizleri bundan sonra daha tanınmış duruma gelen rehber sitesine yöneltiyor. Rehber platformu, büyük ya da küçük işletmeler fark etmeksizin bizlere araştırdığımız bütün firma ve ürünleri ayrıntılı bilgilerle ulaşma olanağı veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder