29 Aralık 2018 Cumartesi

Bayim Olurmusun

Ev tekstili ve aksesuarları bölümünde etkinlik gösteren Goncagül, Gül Güler markasıyla pazarda etkinlik gösteriyor. 24 sene evvelce etkinliğe başlayan firma, markasını yurtdışında büyütmek ve ihracatını çoğaltmak amacıyla fuar katılımlarına odaklanıyor.
Kuruldukları günden bu yana üretim kapasitesi ile birlikte koleksiyon miktarını da sıksık artırdıklarını ifade eden Goncagül Ev Tekstili sahibi Gül Güler, "Portföyümüzde ev tekstili ve aksesuarları bölümünde her şey bulunuyor. Banyo, yatak odası, masa grubu ve bebek odası koleksiyonlarımız bulunuyor. Merkezimiz, aynı vakitte üretim yerimiz. İzmir Bornova'da altı mağazamız var.

İzmir dışındaki mağazalar ise franchise olarak açıldı. Farklı şehirlerde franchise mağaza sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Mağazalar dışında Türkiye ve yurtdışında toplamda 15 satış noktamız bulunuyor. Bu noktalarda da genellikle comer shop şeklinde çalışıyoruz" dedi.

Ham kumaşa baskı yöntemiyle kendi atölyelerinde konfeksiyon üretimi yaptıklarını ifade eden Gül Güler, "Kapasitemizin yüzde 85'ini kullanıyoruz. İhracata devam ediyoruz. Hedef pazarlarımızın başında İngiltere ve İtalya bulunuyor. İhracatın bu sene ciro amacıyladeki payının yüzde 20 olmasını hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Farklı coğrafyalardaki ülkelerden talep gördüklerini dile getiren Güler, "Sadece Avrupa'ya bağlı kalmadan, oldukça açılmayı hedefliyoruz. İkinci hedefimiz Hem de bebek koleksiyonuna yine ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Bir süredir bebek ürün çeşidimiz durağan ilerliyordu. İlk fırsatta bu alana da daha çok ağırlık vermek, yeni bir koleksiyon meydana getirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak enuygunfirmalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder